Ik ben er!
Door: Akkeliene
Blijf op de hoogte en volg Akkeliene
02 Oktober 2009 | India, Vadodara
02 Oktober 2009 - 14:54
Jeannette:
Hey Akkeliene!
Mooi dat je er bent! Ik ben benieuwd hoe je vaste accomodatie eruit gaat zien, tis in ieder geval al een uitdaging!
Liefs sjaan -
02 Oktober 2009 - 15:32
Lara:
Nou ben wel blij dat je in ieder geval niet alleen bent dan nu! maar joh de eerste dagen zijn altijd even wennen, en het is natuurlijk ook een hele cultuurshock.. Komt vast helemaal goed! In ieder geval fijn al zo snel van je te horen!!
xx -
02 Oktober 2009 - 18:53
Bart&Mirjam:
Hey Akkeliene,
fijn te horen dat je er bent en dat het dus goed is gekomen met de vluchten. Wel jammer dat je Klaas pas ontmoette in Mumbai.
Veel succes daar! We mailen elkaar gauw!
Groetjes van ons 4-tjes! -
02 Oktober 2009 - 19:45
Dinie:
He Akkeliene, goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. Ben erg benieuwd naar de volgende berichtjes Groetjes en succes verder -
03 Oktober 2009 - 11:31
Annette&marten+kids:
he zus!! wil geloven dat je de eerste dagen een beetje in een roes hebt geleefd. maar zal maar denken dat je de eerste shock heb overleefd dus dan komt de rest ook vast en zeker goed. is klaas een beetje oke? hoop voor je dat je 'echte'verblijfplaats een beetje leuk is en dat je het er naar je zin gaat krijgen. zie uit naar je volgende berichtjes en kop derfoar. heel veel liefs annette marten bram eline en abel~!!!!
04 Oktober 2009 - 12:31
Willem En Brigit :
Hoi Akkeliene
Wat fijn dat je goed bent aangekomen.
We leven met je mee via de site en je foto's.
Groetjes van ons en van Oma -
04 Oktober 2009 - 19:02
Willem:
Ik heb nog wel een (eerste) vraag.
Betreft fotootje nummero 6: was je daar in een reclameshoot van Persil terechtgekomen? :) -
05 Oktober 2009 - 10:42
Liana:
Hallo Akkeliene,
Ik hoop dat je het daar naar je zin hebt, dat je iets meer luxe krijgt en hoop beleefd.
Ik wens je veel succes met je stage.
Groeten vanuit Perigeuex van een andere friezin om utens. -
05 Oktober 2009 - 17:33
Klaas & Dyneke:
Hey Akkeliene!
Fijn dat je goed aangekomen bent... maar voor een Klaas had je ook gewoon naar Arnhem kunnen komen ;)
Veel succes met settelen!
Kus Klaas en Dyneke -
06 Oktober 2009 - 22:34
Eise:
Hee Akkeliene, wat vet dat je er nu eindelijk bent. En ik zeg altijd maar, geen bed, geen bed bugs! Ik ben heel benieuwd hoe je stageplek bevalt. Ik kijk uit naar je volgende verhaal. Doe voorzichtig, heel veel plezier en doe de groeten aan Klaas! xx -
07 Oktober 2009 - 20:46
Corien:
LEAVE!!!
Goed oarnkaam dus!!
Gelokkig!
Bin beneid hoest t der fjidder ha sist!
Sjoch ut nei de berichten op de site!!
Foarsichtig oarn!!
Have fun!!
Dikke tuuut en een protte leafs!!
15 Oktober 2009 - 20:40
Henk En Ant:
Hoi Akkeliene
Als je een beetje gesettelt bent kun jij je daar wel uitleven en een hoop goede dingen doen. Je komt daar ook in een compleet andere wereld.Veel succes en lieve groet, toi toi -
02 November 2009 - 18:18
Joke Woest:
hoi Akkeliene, leuk , !!vandaag heb ik je reisverslag gekregen, en loop een beetje achter dus begin van voren af aan.
het begin is alweer spannend begonnen, dat hoort er denk ik bij, wij moeders van reislustigge kinderen moeten er maar aan wennen! ik ga nu verder naar het volgende verhaal.