Weg uit Anand! - Reisverslag uit Ānand, India van Akkeliene Postema - WaarBenJij.nu Weg uit Anand! - Reisverslag uit Ānand, India van Akkeliene Postema - WaarBenJij.nu

Weg uit Anand!

Door: Akkeliene

Blijf op de hoogte en volg Akkeliene

13 Januari 2010 | India, Ānand

Na een paar saaie lange laatste weken, komt dan nu eindelijk mijn vertrek dichterbij! Ik heb weinig spectaculairs meegemaakt de laattse tijd, elke avond hebben ze hier ontzettend veel vuurwerk bij bruiloften, behalve bij oud en nieuw natuurlijk, dus dat was ook een beetje saai. Er was echt niemand aan het vieren (ze hebben hier een andere telling en vieren 'Diwali' ergens in oktober).
Natuurlijk ben ik druk bezig geweest met het verslag, wat ik vandaag dus ook netjes heb ingeleverd! In totaal zijn het toch nog dikke 100 blz geworden, dus ben er op zich wel tevreden mee. Heb er toch nog het beste van weten te maken. Ik zou het vandaag ook gaan presenteren, maar werd natuurlijk weer op het laatste moment afgezegd en nu moet het na de reis. Maar het kan best zijn dat er dan iemand anders afzegd ;-)
Verder kwam ik vorige week nog een olifant tegen op straat, en die had ik nog niet eerder gespot in Anand, dus dat was wel leuk en er kwam zonet nog een aap bij me aanschuiven bij het eten (geen grapje).
Morgenochtend vertrek ik met de trein naar Mumbai, een rit van zo'n 6/7 uren. Overdag ga'k wat de stad bekijken en dan komt Hans om 4 uur 's nachts aan, dus ik ga hem ophalen met een taxi! We blijven dan eerst tot zondag in Mumbai en vertrekken dan per trein naar Delhi (24h) om vanuit daaruit tripje naar de Taj Mahal te maken en verder te reizen naar het noorden om misschien nog even te skieeën ofzo. Maar dat zien we allemaal nog wel.
Ik heb nog wel een nieuwtje, Hans en ik gaan na de vakantie in Peize wonen. We hebben namelijk een leuk appartementje gevonden dat in een boerderij gebouwd is. Op de foto's ziet het er hartstikke leuk uit, dus ben benieuwd hoe het in het 'echt' is!
Maar eerst India nog maar even verder verkennen ;-)
Tot horens,
Akkeliene

• 13 Januari 2010 - 12:08

Eise:

Hey lieve Akkeliene, ik ben blij voor je dat je nu lekker kunt reizen en dat je verslag is afgekomen! Heel veel plezier met Hans! Ik blijf je volgen! Kus x

• 13 Januari 2010 - 12:09

Lara:

haha wat een posers die kerels naast je op de foto!!
    Nou ik heb je net nog gesproken, maar alsnog heeeel veel plezier met hans!!
    en top dat je dat verslag hebt ingeleverd, 100 blz, pff petje af hoor!
    xx

• 13 Januari 2010 - 12:13

Joke Woest:

hoi akkeliene, ik wens je een hele fijne tijd verder met Hans, wat een weerzien zal het zijn!en wat leuk had al zoiets van lara gehoord, van het samenwonen in peize, echt geweldig!
    veel plezier nog!! xx

• 13 Januari 2010 - 12:48

Dinie :

He Akkeliene

Heel veel plezier op jullie vakantie en erg leuk dat jullie een beetje in de buurt blijven wonen. Groetjes van ons allemaal uit Burgum

• 13 Januari 2010 - 15:22

Harma:

Ha tjik! Gefeliciteerd met jullie appartement! Post is aangekomen baidewee. Geniet van jullie reis! xx

• 13 Januari 2010 - 20:51

José:

He meid!

Blij dat Hans straks er is zekers :D

Maar dus Peize, kun je lekker seizoenskaart nemen op de sauna daar, ga ik mee!! heeeerlijk :D

Als je terug komt ben ook bijna met verlof, dus dan kom je maar ff bakje koffie halen met je fotoboek, mij ff uit m'n verveling halen met m'n dikke buik!

Veel plezier met Hans daar!

xxxxxxx
    José

• 13 Januari 2010 - 20:55

Annette:

he meid...

zo dan eindelijk zit het erop in indie!! ben jij ff blij. en alles is toch nog op tijd afgekomen..top van je hoor! nu maar lekker genieten van je vakantie met hans en nartuurlijk van elkaar...(haha)
    veel plezier en we horen weer gauw van elkaar...
    liefs annette, marten, bram, eline en abel.

• 14 Januari 2010 - 10:27

Berend:

Heeey Akkeliene! :-)

Ben blij voor je dat je klaar bent met je verslag! Was vast even doorzetten! Nu mooi reizen door het land.. is vast genieten! Veel plezier met Hans!

Gr. Berend

• 16 Januari 2010 - 17:30

Elske:

Goed bezig Liene! Peize.. Ik ga eens uitzoeken waar dat ook alweer ligt. It better be op een steenworp van Amsterdam!!! Vermoed van niet echter..
    Hoe was het je lief weer te zien? Benieuwd!!!
    Veel plezier in ieder geval.
    Oh ja: afgelopen donderdag de hele dag op natuurijs geschaatst onder een strakblauwe lucht, op kleine vaarten en tussen het riet! Super mooi! Maar misschien kun je ook reedriedje in Kashmir ofzo...Nee, doe maar niet!!
    dikke zoen!

• 18 Januari 2010 - 16:59

Eric En Amanda:

He luitjes,

Heel veel reisplezier en Hans een fijne verjaardag.

• 18 Januari 2010 - 20:05

Siebrich:

Nu kan het genieten beginnen! Lekker dat het nog een mooi verslag is geworden, Heel veel plezier op verkenningstocht! ;)

• 24 Januari 2010 - 18:16

Klaske:

Hey fankuuh!!

Gefeliciteerd met jullie appartamentje!! Ben erg benieuwd!!
    Heerlijk dat het eindelijk op zit zeker?!! En nu maar lekker genieten samen!! De groetjes uit het koude friesland!!

liefs klaske

• 27 Januari 2010 - 14:09

Elske:

Namastee Liene, hoe gaat het met jou en Hans? Ik wil een update!!
    Het is hier nu akelig koud en ik ben er nu definitief klaar mee voor deze winter. Zonneschijn wanted!
    Verder heb ik nu een soort van vakantie, nog een paar dagen. Vanaf 1 feb alleen nog mn bachelorscriptie schrijven. Goed te doen!!

Zin je weer te zien!!
    Maar tot die tijd veel plezier nog!
    Dikke zoen voor jou en Hans

• 31 Januari 2010 - 08:59

Joost En Gretha:

Een beetje laat maar we hebben je verslag gelezen.
    Fijn dat het er nu voor je op zit en het verslag klaar is.
    We wensen jullie een fijne vakantie geniet van de mooie natuur en van elkaar.
    Goede reis terug en oant sjen.