Don't mess with Texas!
Blijf op de hoogte en volg Akkeliene
06 Januari 2007 | Verenigde Staten, Lubbock
Nu komt het mooiste; Natasha, een huisgenoot van Val ging dinsdag met de auto naar Los Angeles en wij konden wel meerijden (anders hadden we met de bus gemoeten, 10 uur en met de auto maar 5!). Haar joodse ouders zijn steenrijk en wonen midden in Hollywood en wij konden daar twee nachtjes logeren! We woonden daar praktisch naast Antonio Banderas, haha. Maar goed, de familie banden waren compleet verstoord en wat ik hier allemaal gezien (en gehoord) heb, maakte mij maar weer eens duidelijk: Geld maakt zeker niet gelukkig! Maar dat zal ik thuis allemaal wel in levende lijve uitleggen. Natasha heeft ons in ieder geval mooi rondgereden door Melrose, Rodeo Drive, Beverly Hills, Santa Monica Boulevard etc. Verder zijn we nog naar de o zo bekende ‘Hollywood’ letters gereden en hebben we een film gezien in ‘the chinese theatre’ waar ze ook alle premières laten zien. Eergisteren waren we het publiek van een bekende talk show ‘Jimmy Kimmel live’ wat uit word gezonden door de hele VS. We kregen gratis kaartjes op straat en ze hadden een Amerikaanse actrice en een reggae artiest als gast. Was wel leuk tijdvermaak in ieder geval.
Gisteren ben ik vanaf Los Angeles naar Houston gevlogen, waar ik om een uur of tien ’s avonds landde. Daar had ik een hotel geboekt en vanochtend vroeg ging ik weer op pad om mijn reis op naar Freddy in Lubbock te vervolgen. Met een beetje vertraging kwam ik aan op het platteland en vanmiddag ben ik met Freddy op een grote trekker mee geweest om het gras van het land te halen. Freddy moet morgen en maandag nog werken en dan heeft hij vier dagen vrij (hopelijk kan dat nog wat uitgebreid worden!). We denken dat we naar Las Vegas, de Hoover Dam en Grand Canyon gaan. Daarna weer een verhaaltje!
Akkeliene
07 Januari 2007 - 19:04
Elske:
Wauw! Goed bezig Liene, lekker on the move! Je haalt er alles uit zo te horen!
Heb je in dat witte mega huis geslapen? Jeeeemig... Maar de bewoners ervan waren dus NIET gelukkig? Moeten ze er misschien een bekschijt praktijk starten, daar wordt je pas echt gelukkig van! (waar deze 3,4,5,6 VWO onzin nou ineens vandaan komt weet ik ook niet, maar ja). En hoe was het ontvangst bij Freddie? 'as in the old days'? heel veel plezier op de trekker, geniet ervan!
07 Januari 2007 - 19:06
Elske:
mwahahaha, ik ben de eerste reacte! -
07 Januari 2007 - 20:53
Susanna:
hey cowboy
zit je alweer lekker op de trekker ;)
wat grappig dat je in LA bij de rich and the famous zat, maar goed sprookje van niks dus.
nou geniet er nog maar ff van!
groetjes, susanna
ps. sjaan en ik vieren onze verjaardag pas eind januari dus dat feestje mis je in ieder geval niet ;) -
07 Januari 2007 - 21:38
Lisa:
Wauw wat een verhalen meid! Te gek voor je dat je het zo naar je zin hebt, je geniet er erg van!!!! Tot snel! :) Liefs!!! -
08 Januari 2007 - 12:13
Minke:
Heee avonturier!! Geweldige verhalen man, super leuk om te lezen allemaal! Geniet er nog van en ohja nog een gelukkig nieuwjaar :D xx Minke -
10 Januari 2007 - 14:12
Dinie:
He Liene
Ziet er allemaal geweldig uit. Je pa was hier net, moest weer even gefatsoeneerd worden, en vertelde dat je gister op de msn was. Goed om te horen dat je goed bent aangekomen en dat je het naar je zin hebt op de trekker!!!! We hopen voor je dat Freddie vanaf vandaag wel vrij is en er lekker nog even op uit kunt. Want ja nog 9 nachtjes en dan kom al weer thuis in het stormachtige Fryslan met een gem. temp. van 12 graden en natuurlijk veel regen bereid je maar vast voor en we zien je hoop ik volgende week vrijdag Goetjes Sietse Dinie en natuurlijk Renso!! -
10 Januari 2007 - 23:04
Hé darling!
Nog trekker gereden? ;)
Hier alles oke. Vandaag een tentamen gemaakt, en ik vrees niet zo goed helaas. Maar ja, ik heb dan ook een kop vol snot
:( , zoals vele Nederlanders op het moment.. Maar we zullen allemaal ons best doen om weer beter te zijn voor jouw terugkomst, zodat we dan een goed feestje kunnen vieren! Dikke kus, groeten aan Fred,
En veel plezier daar nog!!! -
14 Januari 2007 - 08:14
Freek:
Hey Akkeliene,
Klinkt weer allemaal goed! Hoe lang blijf je nog in the US?
Ik heb net mijn laatste dag in Cambodia, dus nu weer naar Bangkok voor paar dagen en nog 2 weekjes tropisch eilandje met mijn vriendinnetje en dan begint mijn TEFL course alweer en moet ik aan de slag. Zal wel wennen worden. Haha.
Veel plezier verder nog.
Groet van de andere kant van de wereld! -
14 Januari 2007 - 12:27
Dyneke:
Hey Liene! Nice trips... coll man! Neem het er lekker van zou ik zeggen!
Hier dikke drukte, vanwegen eindbeoordeling :( ... bah.
Kus Dyneke -
15 Januari 2007 - 13:36
Van Dijk-postema Fam:
he haaallllloooooooo american girl!!!
beetje late reactie maar beter let as net.super hoor allemaal vind het mooi dat je je nog steeds zo goed vermaakt maar vind het nog mooier dat je over 4!!!!!nachten slapen alweer thuis bent. kun je me dan live alles vertellen hoe het in texas is vergaan, en kan ik jou nartuurlijk vertellen hoe alles hier gaat. tot over een paar nachtjes...
veel liefs marten, annette en bram. -
16 Januari 2007 - 17:46
Klaske:
Sjocht er goed ut op de foto's!! Fermakkest dy sa te sjen best!! Noch in pear gesellige en leuke dagen der en tot gau!! En de groetsjes oan Freddy!! leafs